MarktPlaza

Opel Mokka - 1.4 Turbo Cosmo 4x4 | unieke auto |

530x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2012 - jan 2016
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.854 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 176 x 174 cm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 149 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afdaal assistent
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Bekleding: Bijpassend
Volop ruimte voor uw gezin in deze dealeronderhouden Opel Mokka X. Hij is uit 2012 en er staat 70096 kilometer op de teller. Het start-stopsysteem laat de motor afslaan terwijl u stil staat. Deze functie bespaart brandstof en verminderd de uitstoot. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Mokka X is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Opel Mokka X is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2012 en heeft 70096 kilometer gelopen. Als u stil staat, schakelt het start-stopsysteem de motor uit, dit verlaagt het brandstofverbruik. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
In de Opel Mokka X heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Opel. Belt u ons snel?
Ruim plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Opel Mokka X biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is altijd bij de dealer onderhouden, is van het bouwjaar 2012 en heeft 70096 kilometer op de teller staan. Het start-stopsysteem maakt deze auto zuiniger en schoner. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De elektronische systemen in deze Opel helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren voor en achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze Opel is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Mokka X samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Het doordachte ontwerp van de Opel Mokka X maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 70096 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2012. Het start-stopsysteem maakt deze auto zuiniger en schoner. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Opel zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Mokka X is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Opel. Belt u ons snel?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.