MarktPlaza

Opel Meriva - 1.6-16V ENJOY

516x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2003 - jan 2006
Modelcode: A / X01monocab
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 150 Nm
GVW: 1.855 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 169 x 162 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 13,3 s
Topsnelheid: 178 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 179 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- Verstelbare stuurkolom
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Opel Meriva straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en armsteun voorin.
Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Opel Meriva een uitblinker in veiligheid en comfort. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en armsteun voorin.
Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Opel is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Opel, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.