MarktPlaza

Renault Captur - 0.9 TCE 90

100x bekeken
4 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2013 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 135 Nm
GVW: 1.658 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 12,9 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Deze ruime MPV is een goed onderhouden Renault Captur van het bouwjaar 2014. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Captur is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Renault, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Renault Captur altijd de controle. Deze auto komt uit 2014. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.