MarktPlaza

Opel Meriva - 1.6-16V, NAP, TREKHAAK 1200KG, RIEM, BANDEN

575x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2006 - jan 2007
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 161 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Referentienummer: 1917
## Aanvullende opties en accessoires
- bagagedek
- c.deurv. met afst.bed.
- elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- metaal-/micakleur
- stoel best. hoogte verst.
- trekh. m. afn. kogel
Origineel Nederlandse Meriva 1.6 met NAP en volledige boorddocumentatie in een uitmuntende staat van onderhoud. Dit exemplaar is ingeruild omdat de uitlaat niet meer goed was en omdat de draagarmen versleten waren... oftewel... nu zit er van voor tot achter een nieuwe uitlaat onder en 2 compleet nieuwe draagarmen. De distributieriem is vervangen, de banden zijn vers, de airco koelt goed en met het getinte glas en de meegespoten spiegels en grepen ziet dit exemplaar er ook nog erg goed uit. Het interieur is in topstaat en met cruisecontrol, afstandsbediening, elektrische ramen en uitgebreide audio met bediening aan het stuur komt u ook qua luxe niks tekort. Deze Meriva is voor alle omstandigheden geschikt en mag zelfs 1200kg trekken. Van buiten ziet dit exemplaar er ook top uit waarbij er rechtsachter op de deur een kleine beschadiging is te vinden (zie laatste foto)
We leveren inclusief tenaamstellen, NAP en 1 maand garantie op verborgen gebreken.
MOBILITY EINDHOVEN is een full-service BOVAG autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw mobiliteits vraagstukken. Verkoop/inkoop, Onderhoud, banden, aircoservice, aankoopbegeleiding, financieren, verzekeren en wagenparkbeheer. Wij communiceren in alle opzichten volstrekt eerlijk en helder.
Alle auto\'s hebben uiteraard kloppende kilometerstanden en bouwjaren tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Hoewel wij denken alles juist te vermelden maken we uiteraard een voorbehoud voor typ en specificatie fouten.
Graag leveren wij uw auto helemaal naar wens aan u af. Mist u iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze optionele servicepakketten:
€ 495 voor 3 maanden garantie of € 795 met échte onderhoudsbeurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie!