MarktPlaza

Opel Insignia Country Tourer - 1.6 TURBO 170PK CCOSMO+ | NAVI | XENON | LEDER | CLIMA | LED | PDC |

549x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2013 - jan 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 280 Nm
GVW: 2.250 kg
Afmetingen (LxBxH): 491 x 186 x 152 cm
Wielbasis: 274 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 215 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 152 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitensp.elektr.inklap en aut. dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- grootlichtassistent
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia systeem
- Navigatie-pakket 2
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Reservewiel
- Stuurwiel met leer bekleed
- 12Volt aansluiting
- Afdekhoes
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Dakdraagsysteem
- Derde remlicht
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- MP3 aansluiting
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruimtebesparend reservewiel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Warmtewerende voorruit
De Opel Insignia combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een dealeronderhouden auto uit 2015 die 90003 kilometer op de teller heeft staan. De krachtige motor geeft deze Opel uitstekende prestaties. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrische handrem, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Insignia samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en gordijnairbags steeds veilig onderweg.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Met een auto als deze Opel Insignia komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto uit 2015 heeft 90003 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze Opel uitstekende prestaties. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrische handrem, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Insignia samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. In deze Opel vinden we verder een dodehoekdetectie en gordijnairbags
Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en mogelijkheid voor 12 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.