MarktPlaza

Opel Grandland X - 1.2 Turbo Innovation Bi-Tone Navi/Camera/Ecc/Led/Keyless/Agr/19inch

118x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2017 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
Wielbasis: 268 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
## Aanvullende opties en accessoires
- 19 inch lm velgen
- 360 camara
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- Koplampen adaptief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor met correctie
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Trekhaak met afneembare kogel
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- WiFi voorbereiding
Het is een praktische avonturier, deze Opel Grandland X, een auto die in alle situaties zijn mannetje staat. Dit is een auto uit 2017, hij heeft een kilometerstand van 38520. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Onderweg zorgen de comfortstoelen voor een ontspannen rit. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Verder is de Opel uitgerust met: aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Opel te reserveren.