MarktPlaza

Opel Corsa - 1.4 Edition/airco/lmv

557x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - dec 2018
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 130 Nm
GVW: 1.630 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Hij rijdt lekker, deze Opel. Pittig ook. De comfortstoelen van deze Opel Corsa staan bekend om hun goede zithouding. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
U bedient het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En deze auto heeft ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Corsa is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Opel Corsa, neem dan snel contact met ons op.
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze Opel Corsa uit 2016 met zijn kilometerstand van 25289. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. De comfortstoelen van deze Opel Corsa staan bekend om zijn goede zithouding. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
In deze Corsa vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook is de Opel uitgerust met: boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Corsa is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.