MarktPlaza

Opel Corsa - 1.0 Turbo Edition+ Airco | Cruise | lichtmetaal

164x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - dec 2018
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.680 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Edition+ pakket
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze dealeronderhouden Opel Corsa. Het is een auto uit 2015 met 62766 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. De comfortstoelen van deze Opel Corsa staan bekend om hun goede zithouding. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Corsa samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze Opel Om decht te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Deze auto wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, Airco Service en 1 jaar Pechhulp die geldig is in heel Europa.De auto is voorzien van een onderhoudsvrije distributieketting.standaard heeft u 6 Maanden BOVAG garantie. Als er in de garantie periode iets aan uw auto mankeert wordt dit gewoon verholpen.
Wij willen ons onderscheiden in de markt. Niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling.Wij willen u de service en de zekerheid kunnen bieden die Vakgarage Anne Knol sinds 1988 zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Wij gaan voor tevreden klanten Dit vinden wij bij Vakgarage Anne Knol heel normaal. Tevens bestaat de mogelijkheid de auto tegen een zeer scherp maandtarief gespreid te betalen. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. Of kom vrijblijvend langs.