MarktPlaza

Opel Corsa - 1.0 TURBO 90PK 5-DRS COSMO+ | NAVI | XENON | LEDER | CLIMA | LED | PDC | 16" LMV | CAME

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - jan 2016
Modelcode: E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.680 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 175 x 148 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verstelbaar
- Achteruitrijcamera
- Advanced IntelliLink-pakket
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Extra getint glas
- Interieur-pakket
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Reservewiel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel met leer bekleed
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Trekhaak met afneembare kogel
- Veiligheids-pakket-2
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakdraagsysteem
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- MP3 aansluiting
- Ruimtebesparend reservewiel
- Stuur verstelbaar
De Opel Corsa, zoals dit dealeronderhouden exemplaar uit 2015, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Deze auto heeft 18408 kilometer gelopen. Zijn pittige prestaties dankt deze Opel aan zijn compacte en zuinige motor. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakdraagsysteem, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem (via Bring-Go) gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Advanced Intellilinkpakket speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Opel zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Opel in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Opel in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en mogelijkheid voor 12 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.