MarktPlaza

Opel Calibra - 2.0i UNIEK 1e eigenaar Airco

760x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 1990 - jul 1996
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.610 kg
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Afdekhoes
- Elektrische ramen voor
- Metaalkleur
In absolute top staat verkerende origineel Nederlands geleverde Opel Calibra afkomstig van de eerste eigenaar!!
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Opel Calibra. Het is een auto uit 1992, er staat 174434 kilometer op de teller. In deze auto profiteert u onder andere ook van: getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. En deze auto heeft ook boordcomputer en centrale portiervergrendeling als standaard uitrusting.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Autobedrijf Wouter Lokker is gespecialiseerd in de in en verkoop van gebruikte auto's. Mocht u bij mij een auto gevonden hebben dan kunt u 7 dagen per week contact met mij opnemen voor een afspraak om de auto te bezichtigen. Dit kan ook in de avonden of in het weekend, wat ik zie als een extra service. Om de auto's scherp te kunnen prijzen hanteer ik internet meeneemprijzen op basis van geen inruil, mocht u een auto in willen ruilen dan kan dit natuurlijk wel op basis van een handels inruil prijs. Wij kunnen uw gebruikte auto 24 uur per dag vrijwaren en ook de bij ons gekochte nieuwe auto 24 uur per dag tenaamstellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en banden. Om misverstanden te voorkomen bel altijd eerst even op van te voren op telefoon nummer 0492-347348.
Hopelijk tot snel mvg Wouter Lokkerhttps://wheelerdelta.autodata.nl/#/internetkoppelingen/portals