MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 2.0 CDTI 195PK BI-TURBO OPC-LINE | NAVI | CLIMA | LED | PDC | AGR | 18" L

553x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2013 - aug 2015
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.170 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 154 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 224 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen adaptief
- Brilliant kleur
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Sport+ pakket
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Stuurwiel multifunctioneel
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakdraagsysteem
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Reservewiel
- Ruimtebesparend reservewiel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel met leer bekleed
Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Opel Astra met 195 Pk onder de motorkap heeft u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 74.647, het bouwjaar is 2015. De AGR-sportstoelen geven het interieur van deze Astra een super strakke en sportieve uitstraling en ze zitten uiterst comfortabel. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrische handrem, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin zijn aan boord.
De bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Astra samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en mogelijkheid voor 12 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.