MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 1.4 TURBO 120PK SPORT+ | NAVI | XENON | CLIMA | LED | PDC | AGR | CAMERA

523x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2014 - mrt 2016
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.040 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 154 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 138 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Armsteun
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen adaptief
- Brilliant kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Lederen sportstuur
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaal-/micakleur
- Mistlampen voor
- Multimedia systeem
- Navigatie-pakket 2
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Reservewiel
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Stuurwiel met leer bekleed
- Stuurwiel multifunctioneel
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Dakdraagsysteem
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- MP3 aansluiting
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruimtebesparend reservewiel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Opel Astra. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, getint glas, elektrische handrem, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Opel is met lederen versnellingspook, lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. In deze Opel vinden we verder een dodehoekdetectie en gordijnairbags
Deze auto wordt geleverd wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te plannen.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en mogelijkheid voor 12 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.