MarktPlaza

Opel Astra - 1.4 TURBO 88KW ST

519x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: dec 2010 - dec 2012
Modelcode: J
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.030 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 154 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 144 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Edition+ pakket
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Bekleding: Bijpassend
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Opel Astra. Het is een auto uit 2011 met 78868 kilometer op de teller. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Opel is voorzien van lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze Opel Astra uit 2011 met zijn kilometerstand van 78868. Verder is de Opel uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze auto is voorzien van lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Opel. Belt u ons snel?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.