MarktPlaza

Opel Astra - 1.0 Business+ 93783 AIRCO NAVI PDC

649x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 187 x 149 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Warmtewerende voorruit
- Zilver / Grijs
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Opel Astra. In deze auto vindt u een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem (met dab-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook is de Opel uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Opel Astra heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Wilt u met deze Opel Astra een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak. Mede door het internet zijn de meeneemprijzen ontstaan. De prijs van de auto is een meeneemprijs waarbij inruil en garantie natuurlijk mogelijk is. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een van onze garantie/afleverpakketten. Er zijn diverse aflever en garantie pakketten mogelijk zodat u altijd het geschikte pakket kunt vinden, voor meer informatie bezoek onze website www.sterks.nl
Autobedrijf Sterks is een gecertificeerd BOVAG Autobedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Reparatie APK en onderhoud voor ALLE merken in eigen werkplaats. voor meer informatie kunt u ook bellen met 073-5492344
Auto's zijn ook 's avonds te bezichtigen na telefonische afspraak.