MarktPlaza

Opel ADAM - 1.2 Glam ROCKS CLIMA | HALFLEER | CABRIODAK

604x bekeken
5 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2013 - jul 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 115 Nm
GVW: 1.470 kg
Afmetingen (LxBxH): 375 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 231 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Klaar voor de zomer met deze luxe Opel Adam mét cabriodak! Deze auto beschikt over luxe opties zoals climate control en halfleren stoelen. En dat is nog niet alles, de kleurcombinatie is geweldig mooi! De paarsrode kleur in combinatie met de bruin leren stoelen is een plaatje om te zien! We zien u graag bij Broekhuis Opel Elst!
De getoonde vraagprijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket van € 595, deze omvatten: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften. Bel voor meer informatie.
Het premiumgevoel dat deze Opel ADAM u geeft, is het gevolg van ver doorgevoerde kwaliteit in ieder facet. De uitgekiende techniek, de gedistingeerde vormgeving, het hoge afwerkingsniveau, het benadrukt allemaal het hoge niveau van deze auto. Deze Opel heeft slechts 36415 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2015. Hij rijdt lekker, deze Opel. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. U bent in deze Opel ook voorzien van multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
De vormgeving van deze Opel ADAM is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Bij de uitrusting van deze Opel horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Deze Opel is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.