MarktPlaza

Opel ADAM - 1.2 ECOFLEX S&S 3D ADAM

519x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2013 - jun 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 115 Nm
GVW: 1.470 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 231 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 118 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- ADAM Package
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Bekleding: Bijpassend
Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Dit is een Opel ADAM die nieuw in Nederland is geleverd in 2014, hij heeft 62862 kilometer op de teller staan. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze Opel ADAM is nieuw in Nederland geleverd in 2014, er staat 62862 kilometer op de teller. Zijn compacte motor geeft deze Opel uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. U wordt in deze auto ook getrakteerd op elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel ADAM samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze Opel ADAM? Laat het ons dan snel weten.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.