MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.6 Panoramadak Airco Cruise Nwstaat

486x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Aux aansluiting
- bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- isofix
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Open dak
- Side airbag(s)
- twee sleutels
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
Opties:
Panorama dak, climate control (aut. Airco), cruise control, multifunctionele leren stuur, bluetooth, aux aansluiting, aut. verlichting, armsteun voor en achter, boordcomputer, elektrische ramen voor en achter, elektrisch inklapbare en verstelbare spiegels, centrale deurvergrendeling op afstand, twee klapsleutels, originele radio/cd-speler, stuurbekrachtiging, isofix, ABS, ESP, airbag, airbag passagier, side airbags, dak airbags, gordijn airbags, gordijn airbags achter, in hoogte verstelbare stoelen en stuur, achterbank in delen neerklapbaar, getint glas, trekhaak.
Beschrijving:
Een zeer nette en goed onderhouden Nissan Qashqai 1.6 afkomstig van de tweede particuliere eigenaar (aantoonbaar). De auto is uitstekend onderhouden en het onderhoudsboek is ingevuld, afgestempeld en aanwezig. Alle boekjes, sleutels en documenten zijn aanwezig en de historie van de auto is volledig aantoonbaar. De auto verkeert van binnen en van buiten in een smetteloze staat en rijdt en schakelt perfect. Deze Qashqai is zeer luxe uitgevoerd met een panorama dak, climate control, cruise control, multifunctionele leren stuur, etc. Een goed onderhouden, zuinige, luxe en oerdegelijke auto die geschikt is voor jaren rijplezier. Deze Qashqai wordt rijklaar afgeleverd met een onderhoudsbeurt en een nieuwe apk-keuring voor de scherpe all-in prijs van € 8950,-.
Een garantieverzekering van 6, 12 of 24 maanden van Autotrust is mogelijk tegen meerprijs.
Kwaliteit! Dat is wat wij al meer dan 12 jaar nastreven. Onze auto’s worden met zorg geselecteerd waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Bij ons vindt u uitsluitend betrouwbare auto`s met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij kopen uitsluitend auto’s in waarvan de onderhoudshistorie bekend is en wij garanderen een correcte kilometerstand die volledig aantoonbaar is door middel van documenten. Alle auto’s staan binnen in onze verlichte showroom en kunnen dus ook ’s avonds bezichtigd worden. Onze prijzen zijn all-inclusive. Dit houdt in dat we geen extra aflever- of rijklaarmaakkosten berekenen. Onze auto’s worden voor verkoop gecontroleerd, ze krijgen altijd een nieuwe apk-keuring bij aflevering en indien nodig een onderhoudsbeurt. Al onze auto’s worden ook professioneel gepoetst en gereinigd.
Overschrijven (tenaamstelling) doen we zelf en is 7 dagen in de week van 08.00u tot 22.00u kosteloos mogelijk. Dus ook op zondagen.
Alle aankoopkeuringen zijn toegestaan en inruil en garantie is mogelijk. Wij zijn 7 dagen in de week van 8.30 uur tot 22.30 uur alleen op afspraak open. Voor informatie of voor het maken van een afspraak zijn wij altijd te bereiken onder nummer 06-54650295.