MarktPlaza

Volkswagen Golf - 6 1.4 5-Deurs Navigatie Climate Topstaat

529x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 13,9 s
Topsnelheid: 172 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Audio-navigatie
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dagrijverlichting
- DVD speler
- isofix
- Side airbag(s)
- twee sleutels
- USB aansluiting
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
Opties:
Uitgebreide multimedia/navigatie systeem met bluetooth carkit, muziek streamen, usb-aansluiting, climate control (aut. gescheiden airco), boordcomputer, elektrische ramen, elektrische en verwarmde spiegels, centrale deurvergrendeling op afstand, twee klapsleutels, dagrijverlichting, stuurbekrachtiging, isofix, ABS, ESP, airbag, airbag passagier, side airbags, dak airbags, gordijn airbags, gordijn airbags achter, knieairbags, in hoogte verstelbare stoelen en stuur, achterbank in delen neerklapbaar, getint glas.
Beschrijving:
Een zeer nette en perfect onderhouden Volkswagen Golf 6 1.4 afkomstig van de tweede particuliere eigenaar (aantoonbaar)! Deze auto is dus geen lease of verhuurauto geweest. De Golf verkeert van binnen en van buiten in een zeer nette staat en hij rijdt, remt, koppelt en schakelt perfect. De auto is uitstekend onderhouden en het onderhoudsboekje is compleet ingevuld en afgestempeld. Alle boekjes, documenten en sleutels zijn aanwezig en de historie van de auto is van A tot Z volledig aantoonbaar. Deze Golf is uitgevoerd met de standaard 1.4 motor met distributieriem dus niet de beruchte TSI met kettingproblemen. Een zuinige, comfortabele en betrouwbare Golf die geschikt is voor jaren rijplezier. Deze Golf wordt rijklaar afgeleverd met een onderhoudsbeurt en een nieuwe apk-keuring voor de scherpe all-in prijs van €7450,-.
De auto wordt afgeleverd op originele 15 inch wielen, de getoonde 18 inch nieuwe velgen met nieuwe banden kunnen worden geleverd tegen een meerprijs van slechts €795,-. Wij hebben verschillende sets velgen op voorraad, de auto kan ook afgeleverd worden met andere velgen.
Een garantieverzekering van 6, 12 of 24 maanden van Autotrust is mogelijk tegen meerprijs.
Kwaliteit! Dat is wat wij al meer dan 12 jaar nastreven. Onze auto’s worden met zorg geselecteerd waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Bij ons vindt u uitsluitend betrouwbare auto`s met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij kopen uitsluitend auto’s in waarvan de onderhoudshistorie bekend is en wij garanderen een correcte kilometerstand die volledig aantoonbaar is door middel van documenten. Alle auto’s staan binnen in onze verlichte showroom en kunnen dus ook ’s avonds bezichtigd worden. Onze prijzen zijn all-inclusive. Dit houdt in dat we geen extra aflever- of rijklaarmaakkosten berekenen. Onze auto’s worden voor verkoop gecontroleerd, ze krijgen altijd een nieuwe apk-keuring bij aflevering en indien nodig een onderhoudsbeurt. Al onze auto’s worden ook professioneel gepoetst en gereinigd.
Overschrijven (tenaamstelling) doen we zelf en is 7 dagen in de week van 08.00u tot 22.00u kosteloos mogelijk. Dus ook op zondagen.
Alle aankoopkeuringen zijn toegestaan en inruil en garantie is mogelijk. Wij zijn 7 dagen in de week van 8.30 uur tot 22.30 uur alleen op afspraak open. Voor informatie of voor het maken van een afspraak zijn wij altijd te bereiken onder nummer 06-54650295.