MarktPlaza

Seat Ibiza SC - 1.4 Airco Cruise Navigatie PDC WIFI Topstaat

466x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 11,8 s
Topsnelheid: 177 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Audio-navigatie
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dubbele airbag
- DVD speler
- isofix
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Side airbag(s)
- twee sleutels
- USB aansluiting
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
Opties:
Airco, cruise control, parkeersensoren, Android multimedia / navigatiesysteem met bluetooth, muziek streamen, usb-aansluiting, WIFI, regensensor, aut. dimmende binnenspiegel, leren stuur, boordcomputer, elektrische ramen, elektrische en verwarmde spiegels, centrale deurvergrendeling op afstand, twee sleutels, stuurbekrachtiging, isofix, ABS, ESP, airbag, airbag passagier, side airbags, in hoogte verstelbare stoel en stuur, achterbank in delen neerklapbaar, getint glas, mistlampen, bochtenverlichting, lichtmetalen velgen.
Beschrijving:
Een zeer nette en betrouwbare Seat Ibiza 1.4 afkomstig van de eerste particuliere eigenaar (aantoonbaar). Dit is dus geen lease of verhuurauto geweest. De auto volledig onderhouden en het onderhoudsboekje is compleet ingevuld en afgestempeld door de dealer. Alle boekjes, documenten en sleutels zijn aanwezig en de historie en kilometerstand van de auto is van A tot Z volledig aantoonbaar. De distributieriem is al vervangen bij 81.474km in februari 2017. De auto verkeert van binnen en van buiten in een zeer nette staat en rijdt en schakelt perfect. Deze Ibiza is zeer luxe uitgevoerd met o.a. uitgebreide multimedia/navigatiesysteem, airco, cruise control, parkeersensoren, etc. Een zuinige, comfortabele en goed onderhouden Ibiza 1.4 die geschikt is voor jaren rijplezier. Deze auto wordt compleet rijklaar afgeleverd met een onderhoudsbeurt en een nieuwe apk-keuring voor de scherpe all-in prijs van €6450,-.
Een garantieverzekering van 6, 12 of 24 maanden van Autotrust is mogelijk tegen meerprijs.
Kwaliteit! Dat is wat wij al meer dan 12 jaar nastreven. Onze auto’s worden met zorg geselecteerd waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Bij ons vindt u uitsluitend betrouwbare auto`s met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij kopen uitsluitend auto’s in waarvan de onderhoudshistorie bekend is en wij garanderen een correcte kilometerstand die volledig aantoonbaar is door middel van documenten. Alle auto’s staan binnen in onze verlichte showroom en kunnen dus ook ’s avonds bezichtigd worden. Onze prijzen zijn all-inclusive. Dit houdt in dat we geen extra aflever- of rijklaarmaakkosten berekenen. Onze auto’s worden voor verkoop gecontroleerd, ze krijgen altijd een nieuwe apk-keuring bij aflevering en indien nodig een onderhoudsbeurt. Al onze auto’s worden ook professioneel gepoetst en gereinigd.
Overschrijven (tenaamstelling) doen we zelf en is 7 dagen in de week van 08.00u tot 22.00u kosteloos mogelijk. Dus ook op zondagen.
Alle aankoopkeuringen zijn toegestaan en inruil en garantie is mogelijk. Wij zijn 7 dagen in de week van 8.30 uur tot 22.30 uur alleen op afspraak open. Voor informatie of voor het maken van een afspraak zijn wij altijd te bereiken onder nummer 06-54650295.