MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.6 Connect Edition Navi Camera Leder Panorama etc

116x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2012 - apr 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 158 Nm
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 178 x 162 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 174 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 149 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. De Nissan Qashqai die we hier hebben, heeft 50105 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2012. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Achter het stuur van deze Nissan bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De Nissan is standaard voorzien van: lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als u nieuwsgierig bent naar deze Nissan Qashqai, neem dan snel contact met ons op.
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.