MarktPlaza

Nissan Juke - 1.2 DIG-T S/S Tekna 5Drs Leer-Nav-Start/Stop-Xenon

527x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - mei 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 414 x 177 x 157 cm
Wielbasis: 253 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 178 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Keyless entry
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Rijstrooksensor
- Rondomzicht camera
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Bij de bouw van de Nissan Juke wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Nissan is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze Nissan is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De Nissan Juke is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Nissan Juke. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Deze auto wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, Airco Service en 1 jaar Pechhulp die geldig is in heel Europa.De auto is voorzien van een onderhoudsvrije distributieketting.standaard heeft u 6 Maanden BOVAG garantie. Als er in de garantie periode iets aan uw auto mankeert wordt dit gewoon verholpen.
Wij willen ons onderscheiden in de markt. Niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling.Wij willen u de service en de zekerheid kunnen bieden die Vakgarage Anne Knol sinds 1988 zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Wij gaan voor tevreden klanten Dit vinden wij bij Vakgarage Anne Knol heel normaal. Tevens bestaat de mogelijkheid de auto tegen een zeer scherp maandtarief gespreid te betalen. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. Of kom vrijblijvend langs.