Derde Havenarm 20

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 86x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

In de beschutte havenkom in Hilversum is een woonark beschikbaar gekomen! De woonark heeft door de hoekligging een vrij en wijds uitzicht!
Hilversum, een bruisende stad vol leuke winkeltjes en terrasjes en landelijk bekend als mediastad met uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen. Amsterdam centraal station is o.a. binnen 20 minuten met de trein bereikbaar.
De woonark heeft een zonnige ligging aan de rand van één van de belangrijkste regio's in de landstreek, het Gooi en beschikt over een fijne tuin en een heerlijk terras aan de waterkant.
Daarnaast is er een open vaarverbinding naar de Loosdrechtse Plassen. Over het water is van alles bereikbaar! De Vecht maar ook de stille Kortenhoefseplassen en het strandje bij de Wijde Blik.
Naast het varen in de omgeving zijn ook op loopafstand diverse sportclubs en sportvelden te vinden en in de directe nabijheid ligt o.a. het Corversbos om heerlijk te kunnen wandelen.
De ark zelf is gedateerd en dient flink gemoderniseerd te worden. Eventueel kan dan ook eenvoudig de indeling aangepast worden, indien gewenst.
De tuin heeft een rustige ligging aan een bedrijventerrein met veel privacy. Behalve het terras aan de waterzijde is er ook op de kopse kant nog een balkon, bereikbaar vanuit de slaapkamer.
Uiteraard is het ook mogelijk om de huidige ark te vervangen of nieuw te bouwen volgens de richtlijnen van de gemeente (max. vervangingsmaten ± 16 x 4 x 4 meter - l x b x h).
Kortom hebben wij uw interesse gewekt? Dan maken wij graag een afspraak voor bezichtiging met u!
Indeling:
Woonkamer: ± 5,85 x 3,85 m.; keuken: ± 2,75 x 2 m.; badkamer: ± 2 x 0,90 m.; hal/entree: ± 1 x 3 m.; slaapkamer: ± 3 x 3 m.; slaapkamer: ± 2,90 x 3,85 m. met deur naar balkon: ± 3,80 x 1,35 m.
Bijzonderheden:
Naam: KLEINES
Casco: Beton
Opbouw: Rabatdelen
Afmetingen: ± 14,10 x 4 meter (opbouw excl. balkon).
Liggeld: ± € 520,- per jaar (2019).
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Spruyt Arkenbouw te Heerenveen (casco).
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Derde Havenarm 20
Ligplaats: Hilversum
Conditie: Gebruikt

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.