MarktPlaza

Nigtevechtseweg 130 Ws

123x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In het prachtige, lommer- en waterrijke Vreeland (gemeente Stichtse Vecht) bieden wij deze fraaie watervilla aan met bijzonder ligplaats aan de Vecht en met eigen grond! Het uitzicht is aan beide zijden spectaculair.water en weiland.
De mogelijkheden met een plezierboot zijn in deze fraaie omgeving ongekend. En op de wal beschikt u over een zeer ruime tuin met voldoende gelegenheid voor diverse sits. Parkeren doet u gewoon op eigen erf, jawel, met plaats voor maar liefst drie auto's!
Het dorp Vreeland heeft een gezellige dorpskern met diverse horeca waaronder een Michelin sterrenrestaurant! Daarnaast is er voldoende gelegenheid tot waterrecreatie en lopen er diverse fiets- en wandelroutes door het dorp en de omgeving. Als het 's winters koud genoeg is, wordt er op de omringende plassen en op de Vecht geschaatst.
Hollandser en romantischer kunnen wij het niet bedenken terwijl Amsterdam en Hilversum binnen handbereik liggen!
De watervilla is goed onderhouden en is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer in woonkamer en keuken en op de benedenverdieping is een stoere sloophout vloer aanwezig. De ramen zijn voorzien van HR++ isolatieglas. De binnenzijde is in 2018 geheel geschilderd.
Hier, aan de mooie Vecht, ligt een ruime en goed onderhouden watervilla met tuin en eigen parkeergelegenheid , midden in de natuur en toch zo dicht bij de stadse geneugten.
Ervaar het uitzicht en de vrijheid zelf, proef de landelijke omgeving en geniet van de uitgestrekte ruimte om u heenwij maken met plezier een afspraak met u!
Indeling:
Waterniveau: woonkamer: ± 7,50 x 6,45 m. met fraaie glazen pui en houten vloer; keuken: ± 3,71 x 4,27 m. en schuifpui aan waterkant; hal/entree: ± 6,60 x 2,50 m. met trap naar boven en beneden;
Boven: toilet: ± 1,10 x 1,20 m.; badkamer: ± 3,80 x 2,68 m. modern, deels betegeld en met douche, toilet, wastafel en elektrische vloerverwarming; slaapkamer: ± 3,38 x 6,45 m. met bamboevloer.
Beneden: slaapkamer: ± 2.70 x 2.83 m.; slaapkamer: ± 3.18 x 2.93 m.; slaapkamer: ± 3,18 x 2,98 m.; badkamer: ± 1.90 x 1.37 m. volledig betegeld, inloopdouche en wastafel; gang beneden: ± 7 m² met nis voor wasmachine en droger..
Ruime kelder: ± 11 x 6,20 m. met stahoogte circa 1,70 m. met Ksb rioolpomp en tussenpomp voor wasmachine.
Bijzonderheden:
Naam: EUREKA
Casco: Beton
Opbouw: Red Cedar
Afmetingen: ± 18 x 6,75 (split-level)
Liggeld: ± € 1.393,- per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv, riool en gas via tank
Bouwer: Kortekaas en Zwart te Haarlem
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Nigtevechtseweg 130 Ws
Ligplaats: Vreeland
Conditie: Gebruikt