MarktPlaza

Nieuwevaart 117 B

127x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bijzonder fraai woonschip in dynamisch deel van Amsterdam!
Gelegen in stadsdeel Centrum ervaart u hier het wonen nabij het IJ met de van oudsher aanwezige scheepswerven en vanuit uw eigen woonschip uitzicht op het Scheepvaartmuseum!
De Nieuwevaart loopt vanaf het Kattenburgerplein (voor het Scheepvaartmuseum) in zuidoostelijke richting tussen de Oostelijke Eilanden aan de noordkant en de Kadijken aan de zuidkant. Daarnaast biedt deze locatie zoveel meer mogelijkheden zoals op loopafstand Artis, en theater Carré en het Waterlooplein op zeer korte afstand. Qua vervoersmogelijkheden het Centraal Station en diverse uitvalswegen richting de Ring van Amsterdam. Supermarkten, gezellige cafés en leuke diverse winkeltjes rondom het Kadijksplein en aan de overkant, op de Oostenburgergracht. Heeft u een beetje een beeld?
Het schip zelf is voor wat betreft de opbouw in 2015 helemaal nieuw onder architectuur opgebouwd met zeer fraaie en hoogwaardige materialen door een gerenommeerde scheepsbouwer, SRF in Harlingen. Dit nadat het casco goed geïnspecteerd was op de werf en het casco o.a. geheel gestraald was en voorzien van een 2-componenten verfsysteem.
De entree is in de stuurhut/keuken die een vaste rondzit heeft en vanwaar een prachtig uitzicht, o.a. richting Scheepvaartmuseum. Vanuit de woonkamer (met vaste banken) gaat men via openslaande deuren naar een heerlijk ruim terras, verzonken kuip van ± 3,30 x 4 meter. Verder beschikt het woonschip over 4 slaapkamers met vast 1-persoons bed en 1 ruimere slaapkamer met vast 2-persoons bed.
Kortom wij laten u graag dit hoogwaardig en degelijk gebouwde woonschip met fraaie scheepsdetails zien. Belt u ons voor een afspraak?
Indeling:
Stuurhut/keuken/entree: ± 5,10 x 3,20 m. met vaste rondzit; slaapkamer voorschip: ± 3,30 x 2,20 m. met vast 2-persoons bed en schuine wanden; 2 x toilet: ± 0,90 x 0,80 m.; 2 x badkamer: ± 1,50 x 1,40 m. met douche en wastafel; technische ruimte/vooronder: ± 1 x 2 m. met opstelling cv ketel; 2 x slaapkamer/hut: ± 2,88 x 1,66 m. met vast 1-persoonsbed, wastafel en voor 50% stahoogte van ± 3,10 m.; 2 x slaapkamer/hut: ± 3,35 x 1,66 m. met vast 1- persoons bed, wastafel en stahoogte ± 3,10; woonkamer: ± 3,20 x 3,55 m. met vaste banken en deuren naar ruim terras met banken: ± 3,30 x 4 m.
Bijzonderheden:
Naam: SHIPDOCK X (Jacqueline)
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 20 x 4 meter (opbouw).
Liggeld: ± € 810,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Werf in Amsterdam (casco); opbouw SRF in Harlingen.
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Nieuwevaart 117 B
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt