MarktPlaza

NIESMANN+BISCHOFF ARTO 76L

101x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: NIESMANN+BISCHOFF
Model: ARTO 76L
Bouwjaar: 2013
Lengte: 8.12 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 4500 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Integraal
Transmissie: Automaat
Kilometerstand: 33044
Indeling:
Kastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
L-zit: aanwezig
Middendinette: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Standaard zit: aanwezig
Opties:
ABS: aanwezig
Alarm: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Radio: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Satelietantenne: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Schitterende Duitse Premium klasse integraal camper van het merk NIESMANN+BISCHOFF en type ARTO 76L uit het jaar augustus 2013. Deze topklasse camper heeft een uitstekende isolatiewaarde door de dubbel glazen cabineramen en de dubbele geïsoleerde vloer met hierin natuurlijk veel opbergruimte en is hierdoor zelfs ideaal om voor de wintersport te gebruiken. De camper biedt veel comfort en leefruimte aan 4 personen. De afwerking van zowel de opbouw als het interieur zijn van TOP klasse en het laat dan ook de gebruiker niets te wensen over. De 3 liter Multijet van Fiat met automaat en 130 kW zorgt voor riant rijgedrag. Mede door het AL-KO chassis zorgt deze camper voor uitstekend rijgedrag. Houd rekening met C1 rijbewijs. Al met al is deze ARTO een liefhebberscamper voor degene die het ultieme campergevoel ontdekt hebben. Enkele opties en accessoires:-Alarm-Motorairco-Dakventilator-Cruise control-Dubbele airbags-Electrisch rolluik voor-1 groot dakluik en 4 normale dakluiken,-Panorama uitzicht-Mistlampen voor en led-dagrijverlichting-Fietsenrek achter-Reserve wiel in XXL-garage-4 seizoensbanden 225/75 R 16 C (DOT 39-2016) met mooie lichtmetalen wielen van NIESMANN+BISCHOFF-Riante luifel met led-verlichting-XXL koeler met apart vriesgedeelte-Grill/bakoven-Navigatiesysteem +audio/video + camara van ZENEC-In dubbele bodem Subwoofer-2 Victron huishoudaccu's-Volautomatische satellietschotel met TV-Uitschuifbare tafel Deze mooie camper heeft boven de XXL garage (met 2 toegangsdeuren) een twee-persoons dwarsbed achterin met schotelbodems en zeer fijne matrassen. Bedmaat totaal 135 x 200 cm breed. Boven de ruime cabine is een hefbed, wederom met schotelbodem en perfect matras met kinderbeveiliging met de maten 130 cm breed en 190 cm lang. Een ruime rondzit (L-zit) met aan andere zijde looppad ook nog een zeer ruime zitplaats. Door de 2 draaibare luxe deels leren cabinestoelen met verstelbare zithoek en zithoogte maakt het een gezellige, ontspannen en warme indruk. Gaan we dan de mooie directe en indirecte led-verlichting aandoen, dan ontstaat er een warm huiselijk gevoel. Dit is slechts een kleine opsomming van deze bomvolle camper! De camper heeft 4 veiligheidsgordels op kenteken. Deze schitterende camper is te bezichtigen in de regio van Wolvega.
Bij aankoop van deze camper wilt u misschien garantie of een financiering. Daarvoor zijn een aantal mogelijkheden. Campermakelaar.nl heeft een afspraak met partner Autotrust die garantiepakketten aanbiedt en financieringspakketten via Camperdreams/Finanzplaza. Kijk op onze site voor de mogelijkheden. www.campermakelaar.nl
Mocht U enthousiast geworden zijn over deze camper, neem dan gerust contact met ons op Martijn Bierma +31(0)6 208 29 352 of mbierma@campermakelaar.nl. Wij kunnen U over alle ins en outs van deze camper informeren en voorzien u graag van een uitgebreide fotoreportage om daarna een afspraak te maken voor een bezichtiging.
*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden*. De Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl zijn van toepassing en verkrijgbaar via onze website www.campermakelaar.nl.
Op deze camper is de marge regeling van toepassing. V - VeiligV - VertrouwdV - Verzorgd