MarktPlaza

Autostar Athenor 579

660x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Autostar
Model: Athenor 579
Bouwjaar: 2010
Lengte: 7.2 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 116
Kilometerstand: 80739
Indeling:
Vastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Achter toilet: aanwezig
L-zit: aanwezig
Middendinette: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Opties:
ABS: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luchtvering: aanwezig
Luifel: aanwezig
Navigatie: aanwezig
Radio: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Satelietantenne: aanwezig
Schotel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Trekhaak: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Zonnepaneel: aanwezig
Schitterende en unieke Autostar half integraal camper met type Athenor 579. Deze camper heeft een 3 liter 160 multijet dieselmotor onder de kap (met distributieketting). Bouwjaar 2010 met 6 versnellingen en 80739 gereden kilometers. Lengte 720, breedte 230 en hoogte 285 cm. Stahoogte 200 cm. De banden zijn van DOT week 21-2014 Deze camper beschikt onder ondere over de volgende opties:- Airco in bestuurdersdeel- Luchtvering- Trehaak met 13-polige stekker (trekvermogen 1500 kilo geremd). Hierop kan natuurlijk ook een fietsenrek naar keuze.- Frans bed achterin 140x192 cm met daaronder veel opbergruimte- Zithoek paralel tegenover elkaar met 2 draaibare pilotenstoelen. Deze is om te bouwen tot een bed van 100x217 cm- ZENEC multimediasysteem uit 2017 met oa navigatie etc.- Extra grote watertank van 150 liter- Huishoudaccu's uit 2019- Oyster satellietsysteem (grote schotelpan) + tv- 2x Zonnepaneel- Badkamer achterin en daarnaast inloopdouche apart achter het bed- Achteruitrijcamera- BearLock + Fiamma veigheidssloten op alle te openen deuren van camperdeel + Heosafe op de voordeuren- Buitendouche- Centrale vergrendeling op zowel het bestuurdersdeel als op het campergedeelteDit is slechts een kleine opsomming van deze bomvolle camper! Deze schitterende camper is op afspraak te bezichtigen in Koudum na het ontvangen van alle foto's.
Bij aankoop van deze camper wilt u misschien garantie of een financiering. Daarvoor zijn een aantal mogelijkheden. Campermakelaar.nl heeft een afspraak met partner Autotrust die garantiepakketten aanbiedt en financieringspakketten via Camperdreams/Finanzplaza. Kijk op onze site voor de mogelijkheden. www.campermakelaar.nl
Mocht U enthousiast geworden zijn over deze camper, neem dan gerust contact met ons op Martijn Bierma +31(0)6 208 29 352 of mbierma@campermakelaar.nl. Wij kunnen U over alle ins en outs van deze camper informeren en voorzien u graag van een uitgebreide fotoreportage om daarna een afspraak te maken voor een bezichtiging.
*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden*. De Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl zijn van toepassing en verkrijgbaar via onze website www.campermakelaar.nl.
Op deze camper is de marge regeling van toepassing. V - VeiligV - VertrouwdV - Verzorgd