MarktPlaza

Hymer T698 CL

157x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Hymer
Model: T698 CL
Bouwjaar: 2010
Lengte: 8 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Fiat
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 96
Kilometerstand: 57845
Indeling:
Lengtebed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Middendinette: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Opties:
ABS: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
Cruisecontrol: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Radio: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Satelietantenne: aanwezig
Schotel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (afval): aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Zonnepaneel: aanwezig
Hymer T 698 CL (2010) op basis van Fiat met een 2.3 Multijet diesel, 131 pk en 6 versnellingen. De camper heeft achterin een Queensbed (190x140). Douche en toilet met wasgelegenheid zijn gescheiden van elkaar zodat het veel comfort biedt. Onder het bed heeft de camper nog een garage die aan beide kanten toegankelijk is.Hieronder enkele opties die erop zitten:- Zonnepaneel- Thule veiligheidsslot bij camperdeur- Lage instap- Luxe aangekleed- Veel opbergmogelijkheden, gezellige verlichting en 2 draaibare stoelen voorin- Mobilsat satellietsysteem- Luxe verduistering cabine en zijramen cabine- Groot dakluik oa boven zithoek- Grote koeler met apart vriesvak- 2 airbags Dit is slechts een kleine opsomming van deze complete camper! Deze camper is op afspraak te bezichtigen in Sint Nicolaasga na het ontvangen van alle foto's.
Bij aankoop van deze camper wilt u misschien garantie of een financiering. Daarvoor zijn een aantal mogelijkheden. Campermakelaar.nl heeft een afspraak met partner Autotrust die garantiepakketten aanbiedt en financieringspakketten via Camperdreams/Finanzplaza. Kijk op onze site voor de mogelijkheden. www.campermakelaar.nl
Mocht U enthousiast geworden zijn over deze camper, neem dan gerust contact met ons op Martijn Bierma +31(0)6 208 29 352 of mbierma@campermakelaar.nl. Wij kunnen U over alle ins en outs van deze camper informeren en voorzien u graag van een uitgebreide fotoreportage om daarna een afspraak te maken voor een bezichtiging.
*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden*. De Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl zijn van toepassing en verkrijgbaar via onze website www.campermakelaar.nl.
Op deze camper is de marge regeling van toepassing. V - VeiligV - VertrouwdV - Verzorgd