MarktPlaza

Multibel BHV portofoon alternatief

39x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

MultiBel is een modern alternatief voor een BHV portofoon. U kunt direct een grote groep personen alarmeren en communiceren. MultiBel kan alarmeren via een app, via spraakberichten op maximaal 10 telefoonnummers per persoon, per e-mail en per SMS. MultiBel probeert alle kanalen totdat de persoon bevestigt of afwijst.

MultiBel biedt een alternatief voor de aloude BHV portofoon waarmee u in staat bent tien, honderden of duizenden mensen simultaan te alarmeren. Vervolgens kunt u de reacties via MultiBel real time analyseren en vervolgstappen coördineren. MultiBel bespaart tijd en beperkt de schade.

Klanten kiezen sinds 20 jaar voor MultiBel vanwege de eenvoud, de betrouwbaarheid en de technische mogelijkheden van het systeem. Tevens wordt MultiBel vaak gekozen, omdat het in tegenstelling tot een BHV portofoon geen hardware investeringen vereist. MultiBel draait in veilige datacenters en is dus ook beschikbaar indien uw eigen infrastructuur door een calamiteit niet meer functioneert. Met MultiBel bereikt u de juiste personen, los van de locatie waar die personen zich bevinden.

Klik op onderstaande link voor meer info over het alternatief voor een bhv portofoon van Multibel BV.