MarktPlaza

Multibel alternatief BHV pieper

125x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

MultiBel heeft een BHV pieper app en is een modern alternatief voor de pieper. U bent met één handeling in staat direct een (grote) groep personen te alarmeren. MultiBel kan alarmeren via een app, via spraakberichten op maximaal 10 telefoonnummers per persoon, per e-mail, per SMS. Indien nodig kan MultiBel ook alarmeren via bestaande BHV pieper systemen. MultiBel probeert alle kanalen totdat de persoon bevestigt of afwijst.

Wij bieden u een alternatief voor de BHV pieper app waarmee u in staat bent tien, honderden of zelfs duizenden mensen te alarmeren. Reacties kunt u via MultiBel real time volgen, analyseren en eventueel vervolgstappen coördineren. In vergelijking met een BHV pieper systeem bespaart MultiBel tijd en beperkt de schade.

Klanten kiezen al ruim 20 jaar voor MultiBel vanwege de eenvoud, de betrouwbaarheid en de technische mogelijkheden van het systeem. Tevens wordt MultiBel vaak als opvolger van de BHV pieper gekozen omdat het geen hardware investeringen vereist. MultiBel draait in veilige datacenters en is dus ook beschikbaar indien uw eigen infrastructuur door een calamiteit niet meer functioneert.

Klik op onderstaande link voor meer info over het alternatief voor een BHv pieper van Multibel.