MarktPlaza

BHV alarmering app Multibel

242x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met de BHV alarmering van MultiBel kunt u snel en effectief een grote groep BHV’ers alarmeren. Door de inzet van de BHV alarmering app zijn onze klanten beter en sneller in staat de juiste boodschap aan de juiste mensen over te brengen.

Een ontruiming van een gebouw vergt een andere aanpak dan een ongeval van een personeelslid. Een ding is echter gelijk: tijdverlies door gebrekkige BHV alarmering heeft grote gevolgen. Door onze BHV alarmering app zijn de juiste mensen meteen op de hoogte en in staat met elkaar te communiceren.

Met de BHV alarmering app bent u in staat tien, honderden of zelfs duizenden BHV’ers simultaan te alarmeren. Vervolgens kunt u de reacties via MultiBel real time analyseren en vervolgstappen coördineren. Een goed BHV alarmeringssysteem bespaart tijd en beperkt de schade.

Klanten kiezen al ruim 20 jaar voor MultiBel vanwege de eenvoud, de betrouwbaarheid en de technische mogelijkheden van het systeem. Ook kiezen ruim 1.000 klanten voor onze BHV alarmering app omdat het geen hardware investeringen vereist. MultiBel draait in veilige datacenters en is dus ook beschikbaar indien uw eigen infrastructuur door een calamiteit niet meer functioneert.

Klik op onderstaande link voor meer info over het BHv alarmeringssysteem van Multibel BV.