MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 PHEV Executive X-Line Navi Leder Trekhaak

132x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: 2012 - 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
GVW: 2.310 kg
Lengte: 466 cm
Wielbasis: 267 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,9 l/100km (1 op 52,6)
CO2 uitstoot: 44 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 135 - 151 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- lederen/stof bekleding
- lichtmetalen velgen 18"
- Metallic Lak (100)
- Navigatiesysteem full map
- achterbank in delen neerklapbaar
- achteruitrijcamera
- alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- bandenspanningscontrolesysteem
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- Brake Assist System
- buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB ontvanger
- Dealeronderhouden
- dimlichten automatisch
- elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- Instructieboekjes aanwezig
- keyless entry
- knie airbag(s)
- koplampreiniging
- lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- multimedia-voorbereiding
- oplaadmogelijkheid
- passagiersairbag
- Pre inspectie en vloeistof controle
- side-skirts
- standkachel
- start/stop systeem
- stuurwiel multifunctioneel
- Vierwielaandrijving
- Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
- zij airbag(s) voor
Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. De hybridemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. Vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht over de wielen en zorgt voor meer grip. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Gemakkelijk en veilig is de bediening het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Met de standkachel stelt u vooraf in wanneer de auto opgewarmd voor u klaar moet staan. U hoeft nooit meer te krabben en de koude start behoort tot het verleden. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.
Zoals u mag verwachten van deze Mitsubishi Outlander is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855