MarktPlaza

Renault Clio - 0.9 TCe Expression 5-Deurs Airco Navi Lichtmetaal

624x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: 2012 - 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 135 Nm
GVW: 1.588 kg
Lengte: 406 cm
Wielbasis: 259 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 185 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lichtmetalen wielen 16" Passion (RALU16+RDIF18)
- Metaalkleur (LAK3)
- alarm klasse 1(startblokkering)
- bagagedek
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- lederen stuurwiel
- Mistlampen geïntegreerd in voorbumper (PROJAB)
- multimedia-voorbereiding
- Pack Introduction
- passagiersairbag
- Pre inspectie en vloeistof controle
- start/stop systeem
- stuur verstelbaar
- zij airbag(s) voor
Deze Renault Clio heeft maar één doel, namelijk om het leven voor u een beetje mooier te maken. Elke rit gaat moeiteloos, comfortabel gezeten achter het stuur rijdt u ontspannen naar uw bestemming. De geavanceerde veiligheidssystemen in deze auto houden ondertussen de weg om u heen in de gaten. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Clio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855