MarktPlaza

BMW 1-serie - 118i 136PK Automaat Corporate Essential 5-Deurs LED Koplampen Climate Navi

639x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modelreeks: 2015 - 2019
Modelcode: F20 (5), F21 (3) LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.885 kg
Lengte: 433 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 52 liter
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Stof 'corner' anthrazit/accent grau
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Standaard Pakket (inbegrepen): Wettelijke garantie, geldige APK (minimaal 9 maanden) pre inspectie en vloeistof controle gehad, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: Pre inspectie en vloeistof controle
- 6 Maanden Dealer Garantie (€ 275 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): BOVAG garantie (6 maanden); CarGarantie 6 maanden (6 maanden garantie, 200.000 km garantie)
- 12 Maanden Dealer Garantie (€ 450 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard Pakket"): CarGarantie 12 maanden (12 maanden garantie, 200.000 km garantie)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Automatische airconditioning 2-zone (534)
- Metallic lak (meta)
- Navigatiesysteem business (606)
- achteropkomend verkeer waarschuwing
- Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM) (302)
- armsteun voor
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- bots herkenning en activatie
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dimlichten automatisch
- elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Executive (ZE2)
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- LED dagrijverlichting
- lederen sportstuur
- LED koplampen (5A2)
- Mistlampen voor (520)
- multimedia-voorbereiding
- Park Distance Control achter (PDC) (507)
- Park Distance Control voor/achter (PDC) (508)
- passagiersairbag
- Pre inspectie en vloeistof controle
- radio-CD/MP3 speler
- ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuurwiel met leder bekleed (255)
- start/stop systeem
- stuurwiel multifunctioneel
- voorstoelen in hoogte verstelbaar
- zij airbag(s) voor
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze BMW 1-serie straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Verder is de BMW uitgerust met: metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Natuurlijk behoren lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 1-serie samen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Financieren is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Ondanks onze grote zorgvuldigheid, kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn op onze locatie, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Natuurlijk bent u zonder afspraak ook van harte welkom in onze showroom aan de Handelsweg-Noord 37 te Dronten! Bezoek ook eens onze website http:/ /www.autofirst-schurerkamphuis.nl, onderdeel van de Schurer-Kamphuis Groep. AutoFirst Schurer-Kamphuis Handelsweg-Noord 37 8251 JS DRONTEN
T: 0321-332644 M: 06-13081855