MarktPlaza

Mini Mini Cabrio - 1.6 Cooper Chili Leder/Navi/Xenon/Pdc

606x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2005 - mrt 2009
Modelcode: R52
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 150 Nm
GVW: 1.590 kg
Afmetingen (LxBxH): 364 x 169 x 142 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 182 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik in de stad: 11,2 l/100km (1 op 8,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 182 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatiesysteem
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 795 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
Het is rijplezier zonder grenzen. Doe de kap open en rijd de zomer tegemoet met deze cabriolet. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze MINI Cabrio heeft 117481 kilometer gelopen. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2007 en komt van de eerste eigenaar. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Het elektrische cabriodak opent snel en soepel. Zo geniet u maximaal van elke kilometer die u open rijdt.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De MINI is standaard voorzien van: lederen stuur en boordcomputer.
Zoals u mag verwachten van deze MINI Cabrio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.