MG 1/100 ZGMF-X56S/a Force Impulse Gundam

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 2458x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Inleiding:
Het is 2 oktober CE 73. Op PLANT komt Orb's representative Cagalli Yula Athha met haar bodyguard Alex Dino aan voor een gesprek met de PLANT's voorzitter Gilbert Durandal over het paal en perk stellen aan wapens/ mobile suits van alle partijen.
Tijdens de rondleiding gebeurt echter het meest ongelukkige, in Armory One worden 3 prototypen Mobile Suits van ZAFT gestolen. Deze 3 prototypen van de 2e generatie: Chaos, Abyss en Gaia zijn in het geheim ontwikkeld waar de aardse alliantie lucht van kreeg (waar hebben we dit eerder gezien....)
1 suit is aan de diefstal ontkomen en zal pas later 'zendtijd' krijgen.
Ace-piloot en heethoofd Shinn Asuka wordt erop uit gestuurd om de suits terug te halen. Hij lanceert aanvankelijk met de Core Splendor, het kleine gevechtstoestel om later met andere delen de suit Impulse Gundam te vormen.
De gedachte achter de losse onderdelen wordt later in de serie duidelijk bij een gevecht met een ander beroemde suit.
Bovendien is tijdens het tekenen van het verdrag van Junius (Junius Treaty) gesteld dat er aan beide kanten een maximum aan mobile suits geproduceerd mag worden.
Doordat de Impulse uit meerdere delen bestaat, kan men met de 3 speciaal ontworpen Silhouette packs (die nu ook een Phase Shift Armor variant hebben, genaamd Variable Phase Shift) eigenlijk 3 mobile suits maken terwijl het formeel op papier gezien maar 1 suit is. de andere 2 silhouette packs zijn: Sword Silhouette en Blast Silhouette. (Ja die lui van ZAFT hebben hun huiswerk goed gedaan tijdens het eerste conflict!)
De kit:
Het lange wachten wordt beloond….na 4 jaar wordt het Master Grade model van de Impulse uitgebracht! Het Mobile Suit wat ontwerper Kunio Okawara aanvankelijk voor ogen had voor de Strike uit Gundam Seed!!!
Met het bekende 2.0 frame en fantastische details! Let op de onderstellen van alle flyers!!
Leuke extra: de torso van de Impulse is geprepareerd voor het coole I.W.S.P. pack!!
En dit niet alleen....zoals vele bezitters van de MG Strike weten, is dit dezelfde hardpoint van de Strike. Dus alle 3 de Striker packs van de Strike, I.W.S.P.; Strike Noir pack en zelfs de beide Akatsuki packs zijn compatible!!!!
Nu als 'opvolger' van de originele Aile Strike Gundam de personal suit van 'heethoofd' Shinn Asuka.
Force Silhouette wordt geleverd met de silhouette flyer.
Het model kan net als in de Anime samengesteld worden uit 4 delen. De Chest Flyer, Leg Flyer, Core Splendor en de Force Silhouette.
Laatste, maar o zo belangrijke meegeleverde gimmick: Het Excalibur anti-ship sword van de Sword Impulse maakt de beroemde showdown pose met de Freedom mogelijk!!!! (Operation: Angel Down)


STATUS: LEVERBAAR OP BESTELLING.


Porto: 6.50 Euro
Mail ook voor andere modellen of kijk in de webwinkel!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.