MG 1/100 ZGMF-X19A Infinite Justice Gundam

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 2463x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Inleiding:
Nadat de Freedom tijdens 'Operation Angel Down' door de slimme analyse van Shinn en Rey werd vernietigd door de Impulse, was Kira min of meer vleugellam. De torso van de Freedom werd gespaard doordat Kira vlak voordat hij zijn bewustzijn verloor de nucleaire reactor van de Freedom uitschakelde. De torso werd door tweelingzuster Cagalli met de Strike Rouge in de oceaan opgepikt.
Intussen kon voorzitter Durandal rustig maar gestaag zijn plannen uitvoeren, maar het zat hem niet lekker dat er een organisatie hem steeds dwars zat. Hij stuitte per toeval op het bestaan van de organisatie Terminal, welke veel invloedrijke mensen had laten infiltreren in zowel PLANT als de Aardse Alliantie. Deze mensen die tot op de dag van vandaag nog altijd onbekende agenten zijn, hebben er steeds voor gezorgd dat Terminal Durandal en Djibril een aantal stappen voor was. Ook technische noviteiten van beide kanten werden doorgespeeld via Terminal.
In het supportship Eternal met Mobile Suit hal werden uiteindelijk de Dom Troopers en nog belangrijker, de Strike Freedom en Infinite Justice werden ontwikkeld en gebouwd.
Tijdens de 2e Battle of Orb Kwam Kira terug op aarde met de Strike Freedom en Infinite Justice om Orb te verdedigen en het einde van de oorlog in te luiden.
De Infinite Justice:
Hoewel hij officieel Infinite Justice heet, wordt hij gewoon naar zijn voorganger Justice genoemd. Dit suit wordt door voormalig ZAFT en tevens FAITH piloot Athrun Zala bestuurd nadat deze door Shin Asuka en Rey Za Burrel voor dood werd achtergelaten na een poging tot ontsnappen van ZAFT.
Zala kwam op de Archangel terecht en werd luitenant in dienst van Orb.
Na de 2e battle of Orb, nam Zala plaats in de Justice die speciaal voor hem gebouwd werd, al had hij er zelf geen weet van.
De Justice heeft samen met de Akatsuki een cruciale rol gespeeld bij de vernietiging van de superwapens die beiden in handen van ZAFT waren. Omdat de Justice en Akatsuki een deflecting shield respectievelijk deflecting armor hebben, konden zij door het positron-shield van de Requiem dringen om het te vernietigen.
De combinatie Justice en Athrun's zeer begaafde capaciteiten als piloot heeft van zowel de Force Impulse en de Destiny tegelijkertijd, in 1 gevecht, complete schroot gemaakt.
Verder is de Justice mede verantwoordelijk voor de ondergang van de Minerva.
* weetje: De Infinite Justice is het eerste suit dat Athrun Zala overleeft. Al zijn voorgaande suits (3) werden allen vernietigd.
De kit:
De opvolger van de originele Justice in Master Grade model.
Uitgevoerd met het inmiddels beroemde 2.0 frame!!! Dit staat garant voor extreme posebility en ongekende mogelijkheden!! De verhoudingen en proporties zijn weer verbeterd ten opzichte van de High Grade 1/100 versie.
Er worden verloopstukken meegeleverd zodat je hem met flightpack op een action base 01 (apart verkocht) kan zetten. Dit zorgt voor nog meer mooie poses!
De nieuwe Justice heeft een Fatum-01 pack, een sublifter die een stuk compacter en zwaarder bewapend is dan zijn voorganger Fatum-00 van de originele Justice.
Noviteiten zijn natuurlijk het multifunctionele schild incl. boomerang, rocket anchor en shield beam. Verder zijn er leg-beams gemonteerd.
Erg goed model die in tegenstelling tot de Strike Freedom, beter wordt gewaardeerd dan zijn voorganger. Dit frame is momenteel een van de beste frames die te krijgen zijn.
STATUS: LEVERBAAR OP BESTELLING.
Porto: 6.50 Euro


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.