MG 1/100 GN-0000 Gundam 00-Raiser

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 1105x bekeken
  • Datum geplaatst 9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Inleiding:
Het is AD 2307 van onze huidige tijdlijn. De fossiele brandstoffen zijn op aarde volledig op. De energiebehoefte is eigenlijk sinds de 21e eeuw alleen maar toegenomen.
Om het energieprobleem op te lossen, zijn er drie solar-stations gebouwd die in een baan om de aarde geplaatst zijn. De stations hebben enorme solar-panelen om de gigantische hoeveelheid gratis en milieuvriendelijke zonne-energie op te vangen. Biljarden TeraWatt worden per dag hiermee opgevangen en via de zgn Elevators naar de aarde getransporteerd.
De elevators staan op een strategische plek in elk van de drie naties die zijn ontstaan.
Een private beweging genoemd Celestial Being heeft 4 zeer geavanceede mobile suits om de 'gespannen' vrede in de gaten te houden en zo nodig in te grijpen. Het wordt echter niet overal even goed ontvangen en dit kan de ontsteking zijn voor een nieuw conflict.
Piloot Setsuna F. Seirei is de hoofdrolspeler in de serie die veel weg heeft van de bekende serie Gundam Wing.


De 00:
4 jaar na de 1e strijd in het conflict waarin Alexandro Corner het loodje moest leggen, is de 4e generatie MS ontwikkeld door Celestial Being. De Gundam 00 is op papier en technisch de opvolger van de beroemde Gundam 0, welke in het begin van seizoen 1 kort in beeld kwam en gezien werd door Setsuna als klein guerillia strijdertje.
De GN drivers zijn efficiënter en compacter geworden ten opzichte van 2308. Deze zijn afgeleid van de GNX-603T Jinx, die als massaproduct de 4 suits van CB in 2308 vreselijk er van langs gaven.
Op de 00 zijn er maar liefst 2 toegepast (1 ervan is afkomstig van de originele Gundam 0), waardoor het suit enorm veel vermogen en wendbaarheid kreeg. De Transam mode maakt het suit tijdelijk onkwetsbaar. Door het energieverbruik in de modus, is het maar zeer kort mogelijk (max. 2 minuten).
Echter, de wendbaarheid was tegelijkertijd ook het nadeel. De 00 verkeerde nog in experimentele fase en was daardoor niet erg stabiel. Het is te danken aan de vaardigheden als piloot van Setsuna dat de 00 nog redelijk ingezet kon worden.
Om de stabiliteit op hoge snelheid en in combat te vergroten is een 0-Raiser module ontwikkeld. De 0-Raiser is een mobile armor die als toestel ondersteuning biedt in gevechten en ook als ‘backpack’ aan de 00 gekoppeld kan worden, waardoor de combinatie 00-Raiser een kleine 1-mans leger wordt.
Snelheid, vuurkracht en stabiliteit nemen erg toe.


De 00 Raiser kit:
Eindelijk verschijnt de 00-Raiser ook in MG. De 00-Raiser heeft net als vele kits het beroemde 2.0 frame en is erg poseable en met zeer veel details. De kleuren zijn gemold in dezelfde kleuren als de serie.
Accessoires als GN sabers, GN shield, GN Sword II en III zijn allen meegeleverd.
De 0-Raiser kan via de hardpoint op de 00 gemonteerd worden en tot 00-Raiser combineren.
GN-drivers kunnen worden voorzien van LED verlichting! Schitterende effecten in het donker zijn daardoor mogelijk.
De combinatie 00-Raiser is zwaar, dus een Action Base 01 is aan te raden. (los verkrijgbaar)


Status: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING.


Porto: € 7,25.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.