MarktPlaza

Mercedes-Benz Vito - 115 CDI 150pk Aut. Lang DC Rolstoel lift/ Marge bus/ Airco/ Pdc/ Trekhaak/ Incl

196x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 2003 - mei 2009
Modelcode: W639
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 330 Nm
GVW: 2.770 kg
Wielbasis: 320 cm
Tankinhoud: 75 liter
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik in de stad: 11,2 l/100km (1 op 8,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Gereserveerd: Dit voertuig is gereserveerd voor een klant (verkocht onder voorbehoud).
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Parkeersensor achter
- Achterklep
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
De auto is aangepast door Bever en is voorzien van een rolstoellift met een scootmobiel. Het betreft een marge Bus, de prijs is dus all in.
Met een auto als deze Mercedes-Benz Vito komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2005 heeft 214.335 kilometer gereden. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakreling en elektrisch bedienbare ramen voor.
Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Mercedes-Benz uitgerust met: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz Vito is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.