MarktPlaza

Mercedes-Benz Viano - CDI Camper Slaaphefdak 6-Persoons Airco

548x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 205/65 R16
GVW: 2.770 kg
Afmetingen (LxBxH): 475 x 191 x 188 cm
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik in de stad: 11,7 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
CO2 uitstoot: 237 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 642 - 687 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Extra getint glas
- Metallic lak
- Open dak
- Side airbag(s)
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorstoelen
Opties:
Splinternieuwe slaaphefdak met nieuwe matras (met garantie), nieuwe keukenblok met gaspit en elektrische kraan, 4 luxe stoelen, elektrische ramen voor en achter, armsteunen, half leren bekleding, airconditioning, stoelverwarmingen, elektrisch verstelbare spiegels, originele radio met cd-speler, multifunctionele stuur, aut. verlichting, lichtsensor, regensensor, boordcomputer, centrale deurvergrendeling op afstand, twee sleutels, stuurbekrachtiging, ABS, ESP, airbag, airbag passagier, side airbags, verstelbare stoelen en stuur, getinte ruiten, lichtmetalen velgen, afneembare trekhaak.
Beschrijving:
Een prachtige Mercedes-Benz Viano CDI Lang Camper met een splinternieuwe Slaaphefdak. Deze auto is af fabriek als zeer luxe originele 6 persoons personenbus geleverd. De Mercedes-Benz Viano is een zeer luxe personenbus met af fabriek originele zitplaatsen en railsysteem, hetzelfde als een VW Multivan maar dan als Mercedes-Benz.
De auto is voorzien van een splinternieuwe Slaaphefdak met een nieuwe matras. De slaaphefdak heeft 2 jaar garantie. De auto is voorzien van een origineel railsysteem waarbij de 4 losse stoelen makkelijk verschoven, gedemonteerd en verdraaid kunnen worden. Een nieuw keukenblok, diverse opbergvakken, privacy glas, elektrische achterruiten en slaaphefdak maken de camper helemaal af. Een betrouwbare, krachtige en zeer luxe Viano die perfect geschikt is voor dagelijks gebruik en vakanties.
Historie:
Deze auto is afkomstig van de tweede particuliere eigenaar (aantoonbaar). De tweede eigenaar heeft de auto in bezit gehad sinds 2007. Deze auto is volledig Mercedes-Benz dealer onderhouden en het onderhoudsboekje is compleet ingevuld en afgestempeld door de Mercedes-Benz dealer. Diverse documenten, keuringsrapporten en alle boekjes en sleutels zijn aanwezig en de historie en kilometerstand van de auto is van A tot Z volledig aantoonbaar.
Optische en technische staat:
De Viano verkeert van binnen en van buiten in een nieuwstaat. De auto rijdt, koppelt en schakelt perfect en met de krachtige CDI motor is het een genot om erin te rijden.
Kosten:
Deze auto is goedgekeurd door de RDW als kampeerwagen met 6 zitplaatsen op kenteken en voldoet aan alle eisen om onder het kwarttarief (kampeertarief) te vallen. Dit houdt in dat u het hele jaar door kunt rijden met deze ruime en luxe auto met een wegenbelasting van slechts €56,- per maand. Deze auto is uitstekend dagelijks te gebruiken vanwege zijn compacte afmetingen, hoogzit en comfortabele rijgedrag. Een unieke mogelijkheid om in een luxe Viano te rijden voor de kosten van een Opel Corsa.
Aflevering:
Deze auto is voorzien van een onderhoudsbeurt, een aircoservice en wordt compleet rijklaar afgeleverd met een nieuwe apk-keuring voor de scherpe all-in prijs van €19950,-.
Kwaliteit! Dat is wat wij al meer dan 12 jaar nastreven. Onze auto’s worden met zorg geselecteerd waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Bij ons vindt u uitsluitend betrouwbare auto`s met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij kopen uitsluitend auto’s in waarvan de onderhoudshistorie bekend is en wij garanderen een correcte kilometerstand die volledig aantoonbaar is door middel van documenten. Alle auto’s staan binnen in onze verlichte showroom en kunnen dus ook ’s avonds bezichtigd worden. Onze prijzen zijn all-inclusive. Dit houdt in dat we geen extra aflever- of rijklaarmaakkosten berekenen. Onze auto’s worden voor verkoop gecontroleerd, ze krijgen altijd een nieuwe apk-keuring bij aflevering en indien nodig een onderhoudsbeurt. Al onze auto’s worden ook professioneel gepoetst en gereinigd.
Overschrijven (tenaamstelling) doen we zelf en is 7 dagen in de week van 08.00u tot 22.00u kosteloos mogelijk. Dus ook op zondagen.
Alle aankoopkeuringen zijn toegestaan en inruil is mogelijk. Wij zijn 7 dagen in de week van 8.30 uur tot 22.30 uur alleen op afspraak open. Voor informatie of voor het maken van een afspraak zijn wij altijd te bereiken onder nummer 06-54650295.