MarktPlaza

Mercedes-Benz Sprinter - 313 2.2 CDI 325 L1H2 Automaat | Bluetooth | 3 pers. | Camera |

424x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2013 - aug 2016
Cabine: enkel
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 305 Nm
GVW: 3.500 kg
Lengte/hoogte: L1H2
Afmetingen (LxBxH): 526 x 199 x 300 cm
Wielbasis: 325 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
CO2 uitstoot: 210 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 127 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 750): Via Bovag Pakket: Wat krijgt u hiervoor: Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is. 1/2 jaar BOVAG garantie 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer Brandstof tank 1/2 gevuld Nieuwe mattenset mits noodzakelijk Poetsen van binnen en buiten. Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Achteruitrijcamera
- Autotelefoon voorbereiding
- Parkeersensoren voor en achter
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Professional Line
- Stuur verstelbaar
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Mercedes-Benz Sprinter heeft 60952 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2017. Ook warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin zijn aan boord.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.
Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Laadruimte geïsoleerd.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Mercedes-Benz. Belt u ons snel?
Voor meer informatie kun u bellen met 0031 (0)546-572921 of mail naar info@auto-zwijnenberg.nl
Rijklaarmaak kosten: € 475,- voor personenwagens jonger dan 6 jaar. € 750 personenauto's ouder dan 6 jaar. € 750,- voor Bedrijfsauto's en 4X4
Wat krijgt u hiervoor:
* Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is.
* 1/2 jaar BOVAG garantie
* 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer
* Brandstof tank 1/2 gevuld
* Nieuwe mattenset mits noodzakelijk
* Poetsen van binnen en buiten.
Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Financial lease
Wilt u optimaal profiteren van de fiscale voordelen van leasen? Kies dan voor Financial Lease. Dan betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving en staat de auto op uw balans. U bent dus ‘economisch eigenaar’, waardoor u profiteert van de diverse fiscale voordelen. Wanneer u als ondernemer een of meerdere auto’s aanschaft, kan Financial Lease dus een winstgevend alternatief zijn. Wij kunnen u vrijblijvend een passend en aantrekkelijk leasevoorstel maken.