MarktPlaza

Mercedes-Benz SLK-klasse - 200 Navi/Leder/Xenon

526x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2011 - apr 2015
Modelcode: R172
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 415 x 182 x 131 cm
Wielbasis: 243 cm
Acceleratie (0-100): 7,3 s
Topsnelheid: 240 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 158 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen adaptief
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Nekverwarming
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 895 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
Doe het dak open van deze cabriolet en ervaar de zon en de wind tijdens elke rit. Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Mercedes-Benz SLK-klasse mag verwachten: pure sportiviteit. De auto is van het bouwjaar 2011 en is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze Mercedes-Benz comfortabel en stijlvol. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen.
U kunt het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz SLK-klasse samen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Mercedes-Benz, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.