MarktPlaza

Mercedes-Benz SLK-klasse - 200 K. Season Edition LEDER NAVI PDC NEDERLANDSE AUTO

612x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat voor: 225/45 R17
Bandenmaat achter: 245/40 R17
GVW: 1.705 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 178 x 130 cm
Wielbasis: 243 cm
Acceleratie (0-100): 8,3 s
Topsnelheid: 226 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik in de stad: 12,5 l/100km (1 op 8,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
CO2 uitstoot: 211 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- PDC parkeersensoren
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
AUTO IS IN PERFECTE STAAT ZOWEL VAN BINNEN ALS VAN BUITEN ROKERSVRIJE NEDERLANDSE AUTO
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Mercedes-Benz SLK-klasse. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Verder is de Mercedes-Benz uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, windscherm, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze auto is met boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Mede door het internet zijn de meeneemprijzen ontstaan. De prijs van de auto is een meeneemprijs waarbij inruil en garantie natuurlijk mogelijk is. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een van onze garantie/afleverpakketten. Er zijn diverse aflever en garantie pakketten mogelijk zodat u altijd het geschikte pakket kunt vinden, voor meer informatie bezoek onze website www.sterks.nl
Autobedrijf Sterks is een gecertificeerd BOVAG Autobedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Reparatie APK en onderhoud voor ALLE merken in eigen werkplaats. voor meer informatie kunt u ook bellen met 073-5492344
Auto's zijn ook 's avonds te bezichtigen na telefonische afspraak.