MarktPlaza

Mercedes-Benz E-klasse - 280 CDI Special Edition / Leer / Navi / Xenon

627x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2007 - mei 2009
Modelcode: W211
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 440 Nm
GVW: 2.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 488 x 183 x 150 cm
Wielbasis: 285 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 238 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
CO2 uitstoot: 199 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 435 - 463 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Brake Assist System
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor en achter
- Houtafwerking interieur
- In zeer goedestaat !!
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Sportonderstel
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
Auto’s als deze Mercedes-Benz E-klasse bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze dealeronderhouden auto heeft een tellerstand van 277051 kilometer en is van het bouwjaar 2008. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter horen tot de voorzieningen op deze auto.
In de Mercedes-Benz E-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze dealeronderhouden Mercedes-Benz E-klasse uit 2008 met zijn kilometerstand van 277051. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De Mercedes-Benz is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Alle auto's hebben een NAP-CERTIFICAAT, dus GEGARANDEERDE kilometers! Inruil, financiering en garantie is mogelijk.
Ook voor startende ondernemers zijn er qua financiering veel mogelijkheden, ook al bent u net een maand begonnen!
Auto's worden door ons op uw naam geregistreerd zonder extra kosten, tevens kunnen wij ook ter plaatse vrijwaren.
Wij zijn 6 dagen per week geopend alleen op zondags gesloten. Wilt u graag een afspraak maken maar valt dit buiten onze openingstijden neem dan even telefonisch contact met ons op.
Oldenburg Auto's is gevestigd tussen Amsterdam en Utrecht op slechts 1 kilometer van de A2. Rijdend op de A2 neemt u afslag 4 Hilversum/Vinkeveen vervolgens houdt u richting Hilversum aan, na 1 kilometer gaat u bij de eerste stoplichten rechts na beneden, u bent dan op onze locatie.
Adres: Binnenweg 63, 3634 AE Loenersloot
Telefoon: 0294-295414
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Whatsapp: 0653303705
E-mail: info@oldenburgautos.nl
Website: www.oldenburgautos.nl
Graag tot ziens
Met vriendelijke groeten
Oldenburg auto's