MarktPlaza

Mercedes-Benz M-klasse - 350 Leer / Navi / Xenon / Bijtellingsvriendelijk Youngtimer

669x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: nov 2002 - mrt 2005
Modelcode: W163
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 345 Nm
GVW: 2.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 503 x 190 x 184 cm
Wielbasis: 282 cm
Tankinhoud: 83 liter
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 205 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 14,1 l/100km (1 op 7,1)
Brandstofverbruik in de stad: 19,4 l/100km (1 op 5,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 11,0 l/100km (1 op 9,1)
CO2 uitstoot: 305 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 335 - 377 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Houtafwerking interieur
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
Een mooie, praktische auto voor het hele gezin, deze Mercedes-Benz M-klasse uit 2004 heeft 256659 kilometer gelopen. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Vijf deuren bieden ruim toegang tot deze riante gezinsauto, deze Mercedes-Benz M-klasse uit 2004 heeft 256659 kilometer op de teller staan. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige zescilinder motor. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze Mercedes-Benz is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz M-klasse samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Alle auto's hebben een NAP-CERTIFICAAT, dus GEGARANDEERDE kilometers! Inruil, financiering en garantie is mogelijk.
Ook voor startende ondernemers zijn er qua financiering veel mogelijkheden, ook al bent u net een maand begonnen!
Auto's worden door ons op uw naam geregistreerd zonder extra kosten, tevens kunnen wij ook ter plaatse vrijwaren.
Wij zijn 6 dagen per week geopend alleen op zondags gesloten. Wilt u graag een afspraak maken maar valt dit buiten onze openingstijden neem dan even telefonisch contact met ons op.
Oldenburg Auto's is gevestigd tussen Amsterdam en Utrecht op slechts 1 kilometer van de A2. Rijdend op de A2 neemt u afslag 4 Hilversum/Vinkeveen vervolgens houdt u richting Hilversum aan, na 1 kilometer gaat u bij de eerste stoplichten rechts na beneden, u bent dan op onze locatie.
Adres: Binnenweg 63, 3634 AE Loenersloot
Telefoon: 0294-295414
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Whatsapp: 0653303705
E-mail: info@oldenburgautos.nl
Website: www.oldenburgautos.nl
Graag tot ziens
Met vriendelijke groeten
Oldenburg auto's