MarktPlaza

Citroën Grand C4 Picasso - 1.6 HDi Exclusive / Panoramadak / Automaat /

589x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2011 - dec 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 285 Nm
Wielbasis: 284 cm
Tankinhoud: 57 liter
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 189 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Keyless entry
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
- Zonnescherm zijruiten
Volop ruimte voor uw gezin in deze dealeronderhouden Citroën Grand C4 Picasso. Hij is uit 2011 en er staat 187278 kilometer op de teller. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Citroën Grand C4 Picasso samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
U hebt meer dan genoeg bewegingsvrijheid in deze Citroën Grand C4 Picasso. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het luxeniveau in deze Citroën is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze Citroën helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Citroën Grand C4 Picasso is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Citroën Grand C4 Picasso. Het is een dealeronderhouden auto uit 2011, op de teller staat 187278 kilometer. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Achter het stuur van deze Citroën bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Alle auto's hebben een NAP-CERTIFICAAT, dus GEGARANDEERDE kilometers! Inruil, financiering en garantie is mogelijk.
Ook voor startende ondernemers zijn er qua financiering veel mogelijkheden, ook al bent u net een maand begonnen!
Auto's worden door ons op uw naam geregistreerd zonder extra kosten, tevens kunnen wij ook ter plaatse vrijwaren.
Wij zijn 6 dagen per week geopend alleen op zondags gesloten. Wilt u graag een afspraak maken maar valt dit buiten onze openingstijden neem dan even telefonisch contact met ons op.
Oldenburg Auto's is gevestigd tussen Amsterdam en Utrecht op slechts 1 kilometer van de A2. Rijdend op de A2 neemt u afslag 4 Hilversum/Vinkeveen vervolgens houdt u richting Hilversum aan, na 1 kilometer gaat u bij de eerste stoplichten rechts na beneden, u bent dan op onze locatie.
Adres: Binnenweg 63, 3634 AE Loenersloot
Telefoon: 0294-295414
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Whatsapp: 0653303705
E-mail: info@oldenburgautos.nl
Website: www.oldenburgautos.nl
Graag tot ziens
Met vriendelijke groeten
Oldenburg auto's