MarktPlaza

Mercedes-Benz Citan - 108 CDI BLUEEFFICIENCY Airco | Cruise | Bluetooth

497x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 2012 - aug 2016
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 180 Nm
GVW: 1.950 kg
Lengte/hoogte: L2
Afmetingen (LxBxH): 432 x 183 x 184 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 16,0 s
Topsnelheid: 150 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 80 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 750): Via Bovag Pakket: Wat krijgt u hiervoor: Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is. 1/2 jaar BOVAG garantie 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer Brandstof tank 1/2 gevuld Nieuwe mattenset mits noodzakelijk Poetsen van binnen en buiten. Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterdeuren met ruiten
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- MP3 aansluiting
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Professional Line
- Roetfilter
- Start/stop systeem
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
Nette goed onderhouden Citan met airco, cruise control en stoelhoogte verstelling.
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Mercedes-Benz Citan. Het is een dealeronderhouden auto uit 2014, er staat 131000 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun voorin.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Voor meer informatie kun u bellen met 0031 (0)546-572921 of mail naar info@auto-zwijnenberg.nl
Rijklaarmaak kosten: € 475,- voor personenwagens jonger dan 6 jaar. € 750 personenauto's ouder dan 6 jaar. € 750,- voor Bedrijfsauto's en 4X4
Wat krijgt u hiervoor:
* Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is.
* 1/2 jaar BOVAG garantie
* 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer
* Brandstof tank 1/2 gevuld
* Nieuwe mattenset mits noodzakelijk
* Poetsen van binnen en buiten.
Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Financial lease
Wilt u optimaal profiteren van de fiscale voordelen van leasen? Kies dan voor Financial Lease. Dan betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving en staat de auto op uw balans. U bent dus ‘economisch eigenaar’, waardoor u profiteert van de diverse fiscale voordelen. Wanneer u als ondernemer een of meerdere auto’s aanschaft, kan Financial Lease dus een winstgevend alternatief zijn. Wij kunnen u vrijblijvend een passend en aantrekkelijk leasevoorstel maken.