MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Estate - 350 e Lease Edition EX BTW INCL 19933, 50 EURO Navi/Leder/Luchtverin

210x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2015 - jan 2017
Modelcode: S205
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 155 kW (211 PK)
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.305 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 184 x 147 cm
Wielbasis: 284 cm
Acceleratie (0-100): 6,2 s
Topsnelheid: 246 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 2,1 l/100km (1 op 47,6)
CO2 uitstoot: 49 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 122 - 138 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitensp. aut. dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- grootlichtassistent
- Koplampen adaptief
- LED dagrijverlichting
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering
- Metaalkleur
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 895 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
Met een auto als deze Mercedes-Benz C-klasse Estate komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Luchtgeveerde wielophanging zorgt voor topklasse comfort op alle soorten wegdek. Met zijn lederen bekleding is deze Mercedes-Benz comfortabel en stijlvol. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming.
Tijdens de rit bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mercedes-Benz heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren.
De Mercedes-Benz C-klasse Estate is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Mercedes-Benz C-klasse Estate een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.