MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse - 220 CDI Elegance

147x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2004 - mrt 2007
Modelcode: W203
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 2.020 kg
Afmetingen (LxBxH): 454 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 272 cm
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 224 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 366 - 388 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm klasse 3
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elegance Selection
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelb. passagiersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Hoofdsteunen actief
- Houtafwerking interieur
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Bij het ontwerpen van de Mercedes-Benz C-klasse stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz C-klasse is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Onze prijzen zijn exclusief afleverkosten, Wij bieden u de volgende afleverpakketten aan: Basis 250,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK. Afleverpakket extra 450,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Afleveringsbeurt (incl. nieuwe motorolie en oliefilter) en 3 maanden garantie motor + versnellingsbak. Afleverpakket Compleet 995,- euro: Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Grote beurt (incl. nieuwe filters, en 6 maanden Bovag-garantie. (alleen van toepassing op autos boven de 4.500,- euro) Op al onze auto’s is inruil mogelijk, ongeacht de leeftijd en kilometerstand. Zijn er nog vragen dan kunt u contact opnemen met: 0342-441651 of mail: info@garagetop.nl Druk- en zetfouten voorbehouden