MarktPlaza

Mercedes-Benz A-klasse - 160 BLUE EFFICIENCY BUSINESS CLASS / 1e EIGENAAR / DEALER ONDERHOUDEN / 117

693x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2009 - apr 2011
Modelcode: W169
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 140 Nm
GVW: 1.740 kg
Afmetingen (LxBxH): 388 x 176 x 160 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Afleverbeurt: De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen voor en achter
- In hoogte verstelbare koplampen
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Licht en zicht-pakket
- Metaalkleur
- NAP-certificaat aanwezig
- Nooit in gerookt
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
Getoonde prijs is inclusief 3 maanden garantie en rijklaar pakket,dus geen bijkomende kosten.Voorzien van onderhoudsboekje en digitaal service overzicht + NAP-RDW teller rapport.
WE SPREKEN HIER OVER EEN ORIGINELE NEDERLANDSE DESTIJDS NIEUW GELEVERDE MB A-KLASSE 160 EN AFKOMSTIG VAN DE EERSTE EIGENAAR.*** INRUIL VAN UW HUIDIGE AUTO IS MOGELIJK !!
WEKT DEZE ZEER NETTE EN VOLLEDIG DEALER ONDERHOUDEN A-KLASSE UW INTERESSE KOM DAN EENS LANGS VOOR EEN BEZICHTIGING EN MAAK ER EVENTUEEL EEN PROEFRIT MEE !!
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze dealeronderhouden Mercedes-Benz A-klasse uit 2011 die 117.150 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealer onderhouden auto is afkomstig van de eerste eigenaar. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mercedes-Benz met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
OOK RUILEN WIJ GRAAG UW HUIDIGE AUTO IN.
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.