MarktPlaza

Mazda MX-5 - NC Roadster 1.8i Kyudo Airco Leder Navi Cruise

925x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

VERKOOPPRIJS IS INCLUSIEF RIJKLAARMAAKKOSTEN EN 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE
Gelimiteerde Kyudo uitvoering. Oorspronkelijke nieuwprijs rijklaar € 33.880,.
Deze Mazda MX5 met kenteken 2TDT58 is nieuw in Nederland geleverd, heeft nog maar 18288km gereden, komt van de tweede particuliere eigenaar en is volledig door de MazdaDealer onderhouden.
Behalve de zeer complete standaard uitrusting is deze MX5 nog extra voorzien van Bluetoothconnectiviteit een Mazda navigatiesysteem met de bewezen TomTom navigatiesoftware en spraakbesturing, een CD Spelergeschikt voor MP3 WMA en 7 luidsprekers, bruin lederen bekleding met 5standen stoelverwarming, speciale 17inch lmvelgen met dark finish en 205 45 banden, cruise control met stuurwielbediening, automatische airconditioning en een aluminium sportpedaalset.
Overige uitrusting: chromeafwerking op deurkrukken, rondom de grille en rondom de zijknipperlichten, zilverkleurige ring rondom mistlampen, boordcomputer, 3e remlicht met wit glas, speakerringen en portiergrepen in darkzilverlook, piano black rolbeugelbekleding, afwerking dashboard en stuurwiel, etc.
Overige uitrusting: Dynamic Stability Control (DSC), Traction Control System (TCS), roestvast stalen dorpelbekleding met MX5 logo, windscherm, opbergruimte achter stoelen met klep en een dubbel uitlaatsysteem.